18.05.2012 г.


СВЕТОВНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА МЛАДИТЕ ЛИДЕРИ И ПРЕДПРИЕМАЧИ

Независимата международна организация Световна мрежа на млади лидери и предприемачи (WNYLE) ще проведе Световна конференция на младите лидери и предприемачи в периода 13 - 15 септември 2012 г. в гр. Тампере, Финландия.
Конференцията е годишен световен форум, който събира най-талантливите млади лидери и предприемачи от целия свят. На форума 50 избрани млади лидери и предприемачи ще презентират новаторските си идеи на местно ниво и предприемаческите си инициативи.
500 младежи и международни наблюдатели ще се срещат „лице в лице“, за да обединят своите усилия за подобряване на положението в света. Подбрана комисия от поканени световни лидери ще сподели своята визия и опит с участващите младежки лидери и предприемачи.

Младите участници могат директно да се регистрират за конференцията. Кандидатите, желаещи да се присъединят към групата „Обещаващи млади лидери и предприемачи“ трябва да подадат заявление и ако бъдат избрани ще получат финансова помощ, която да покрие техните разходи за път и настаняване.

Повече подробности за конференцията, регистрацията, избора на млади лидери и предприемачи, както и за финансовата помощ, могат да бъдат намерени на:
www.wnyleworldconference.org 

Няма коментари:

Публикуване на коментар