21.02.2010 г.

National Extension College

http://www.nec.ac.uk/info/


Как да получа A-Levels online?

National Extension College (NEC) е създаден преди повече от 40 години като организация с нестопанска цел. Стремежа му е да помогне на хората от всички възрасти да получат добро образование. На година по предлаганите програми се обучават повече от 20,000 студенти от над 100 страни. NEC предлага качествено обучение не само за ученици и студенти, но и за работещи в частния и публичния сектор, насърчава стойността на дистанционното обучение, като поддържа висок профил в образователната среда.

Защо се спираме на услугите и дистанционните курсове, които NEC предлага? Смятаме, че с повишаване на интереса на българските ученици към универстетите във Великобритания, ще се повишават и изискванията за прием. Един от начините да се посрещне това предизвикатество е да се издържат изпитите за A-Levels.

A-levels предметите са признати в цял свят като знак за образователни постижения, които показват, че сте достигнали до едно по-задълбочено разбиране. Приемат се както от страна на работодателите, така и на колежите и университетите. Помагат за увеличаване на бъдещите ви перспективи за кариера и отварят нови възможности за вас.

National Extension College (NEC) предлага богат списък с A level курсове, които можете да изучавате дистанционно по определена схема - 19 общо, покриващи всички предмети като се започне от математика и се стигне до бизнес и философия. Ето пълния списък:
За да бъдете одобрени за записване трябва да имате необходимата образователна квалификация. Можете да я откриете в описанието на процедурата по записване за всеки предмет. Всички материали за курса са специално предназначени за дистанционно обучение, и по време на курса ще можете да получите експертна помощ от преподавателите на NEC .

Полагането на A levels е белег на значими постиженията, с което демонстрирате своите знания и умения пред потенциални работодатели и е основа за по-нататъшно образование.

Няма коментари:

Публикуване на коментар