8.02.2012 г.


Си Ви Ес – България търси доброволци за София Филм Фест – 05-25 Март 2012г.

За трета поредна година Си Ви Ес – България набира доброволци за помощ при организацията и провеждането на Международния филмов фестивал –  16-ия София филм фест.

Нашият екип ще се помага между 5 и 25 март 2012 г.

Как? 
         
Ще посрещаме и информираме зрителите на различните кино прожекции, ще раздаваме информационни и рекламни материали, ще работим заедно с екипа на фестивала в офиса на СФФ, ще помагаме при организацията на съпътстващите събития (пресконференции, награждавания, партита, коктейли) и др.

Кога?    
      
Времето е плаващо в зависимост от програмата на феста и на съпътстващите събития, като ще има работа всеки ден между 10:00 и 22:00 ч. Ще се работи по предварително уточнен график, съобразен с възможностите на доброволците. Ще разчитаме на гъвкавост и готовност за включване в извънредни и непланирани дейности. Въобще, обещаваме ви вълнуващо доброволстване!

Защо?   
      
Защото искате да се включите в организацията на едно от най-големите културни събития в България, да гледате европейско и международно кино, да сте част от събитията, които съпътстват фестивала, и защото сте отговорни, заредени с желание и свободно време!

Краен срок: 17.02.2012, Петък

За повече информация: http://cvs-bg.org/uncategorized-bg/sofiafilmfest2012/

Няма коментари:

Публикуване на коментар