1.02.2012 г.

1.    Cтаж в редакцията на в. International Herald Tribune в Париж

Фондация "Радостина Константинова" обявява национален конкурс за избор на стажант в редакцията на в. International Herald Tribune в Париж. Стажът е за срок три месеца.

Изисквания

Кандидатите трябва да са млади журналисти с не по-малко от една година журналистически стаж. Те трябва да имат публикувани материали в печата или излъчени репортажи в електронните медии в областта на разследващата журналистика. Изисква се да владеят отлично писмено и говоримо английски език. Френският ще се счита за предимство.

Кандидатстване


Желаещите да кандидатстват трябва да подадат документ за трудов стаж, кратка автобиография и мотивационно писмо, публикации в печата или записи на излъчени репортажи в електронните медии на разследваща тема и препоръки на адреса на фондацията: София, район "Триадица", ул. "Христо Белчев" №1 (за конкурса за стажант в International Herald Tribune), или да
попълнятелектронен формуляр.

2. Стипендиант на фондацията


Фондация "Радостина Константинова" обявява национален конкурс за стипендиант.

Стипендия

Стипендията е едногодишна в размер на 1000 лв. Кандидатите ще бъдат оценявани по документи, след което с допуснатите до втори кръг ще се проведе събеседване с комисията.

Изисквания и кандидатстване

Кандидатите трябва да са студенти последна година във Факултета по журналистика и масови комуникации при СУ "Св. Климент Охридски" със среден успех от следването над 4.50.

Те трябва да изпратят уверение за завършен трети курс, уверение за успех, кратка автобиография и мотивационно писмо и изготвени курсови проекти или реферати на обществено значима тема през предходната година. Публикации в медиите ще се считат за предимство на адреса на фондацията: София, район "Триадица", ул. "Христо Белчев" №1 (за конкурса за стипендиант), или да попълнят 
електронен формуляр.

Краен срок: 31 януари 2012 г.

Допълнителна информация
http://www.radostinakonstantinova.org/apply/

Няма коментари:

Публикуване на коментар