13.02.2012 г.


Фондация "ЖАР театър-изкуство-култура" набира кандидати за доброволци по програма "Младежта в действие -Дейност2: Европейска Доброволческа Служба" на ЕК за проекти в Марсилия и Южна Франция през 2012 и 2013 година:

1. СПЕШНО!!! Едно място за Марсилия за одобрен проект с времетраене 6-7 месеца - административни дейности в областта на артистични и културни проекти. Много опитна посрещаща организация. Начало на дейностите - максимално бързо - почти веднага след преминаване на обучение. Необходимо кандидатът да знае поне малко френски. 

2. СПЕШНО!!! Едно място за Южна франция за одобрен проект с времетраене 6-7 месеца в организация, която организира фестивал на късометражното кино. Начало на дейностите - максимално бързо - почти веднага след преминаване на обучение.

3. Две места за едногодишен проект във връзка с МАРСИЛИЯ - Европейска столица на културата'2013. Проектът ще стартира през декември 2012 или януари 2013, а дейностите ще са в помощ на културните събития в Марсилия през 2013. 

Кандидатите трябва да са на възраст между 18 и 30 години. Младежите, които искат да бъдат включени в апликацията трябва да изпратят мотивационно писмо и CV на адрес: firefoundation@gmail.com / "кандидат за доброволец в Марсилия" като уточнят кой точно проект ги интересува

Ще приемаме желаещи до запълване на свободните места.

Информация за Европейската Доброволческа Служба и доброволчеството можете да намерите тук:

Няма коментари:

Публикуване на коментар